Over ons

Medie Janssen Interieurarchitectuur

Gedreven door de schoonheid van architectuur. Vastberaden om met een gave voor creativiteit en kwaliteit jouw ultieme omgeving te realiseren. Een omgeving waar het materiaal, de vormen en kleuren een aangename sfeer verwezenlijken. En waar jij je fundamenteel thuis voelt.

Medie Janssen Interieurarchitectuur staat voor kwaliteit, persoonlijk contact, exclusiviteit en creativiteit. Deze waarden zitten diep in onze identiteit verweven. Dit zorgt voor een unieke mix. Een mix die aan de grond staat van de realisatie van al onze projecten.

Het creëren van een leefomgeving is een zeer persoonlijk traject. Of het nu gaat om een woon- of werkomgeving. Wie ben jij als persoon? Wat past er wel, maar vooral ook niet bij je? Welke specifieke wensen zijn er? Wij prikkelen onze zintuigen om ons volledig in te kunnen leven in jouw leefstijl. Door persoonlijk betrokken te zijn, structureel te werk te gaan en voor overzicht te zorgen, creëren wij keer op keer ultiem leefgenot.

Medie Janssen Interieurarchitectuur
Medie Janssen Interieurarchitectuur

“May you attract someone who speaks your language so you don’t have to spend a lifetime translating your soul.”

Onze interieurs worden gekenmerkt door een rustige vormgeving en het gebruik van bijzondere en onderscheidende materialen en ontstaan uit een samenwerking tussen ons, de opdrachtgevers en diverse vakspecialisten en leveranciers van topproducten.   

Met een talent om materialen en kleuren te combineren, weten wij elke gewenste stijl te realiseren. Gemeenschappelijke deler van alle bijzonder fraaie gerealiseerde interieurs is dat het ontwerp klopt. Een maatwerk interieur met veel gevoel voor de wensen van de eindgebruiker. Een maatpak. Een warme jas. Een woning waar je heerlijk en ontspannen leeft. Een huis waar je thuis bent. 

Wij adviseren, luisteren, begeleiden en verwezenlijken.

Het team